Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2010 10:08 - Руски шпионки наводниха Англия, подготвят се бг шпионки
Автор: diavoli Категория: Лични дневници   
Прочетен: 962 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.12.2010 10:09


Гласът на народа по повод на руската шпионска експанзия

Бг народът комeнтира новината за руската шпионска експанзия така : N1 : Тия руски шпионки съвсем са наводнили Англия. И Ана Чапман се подвизаваше в Лондон.                                                                                       бг :Руснаците винаги казват,че имат красиви момичета,на които разчитат.

Рускин: Румбата Петков и шизофреника Филчев-на съд!

Пич: Никога вяра на гнусните руски курви!

Кольо : Вяра-НЕ, анален секс-ДА!

 А коментарите са по повод на новооткрита "спящата руска шпионка"

image Катя Затуливетер и Майк Хенкок Британските спецслужби подготвят депортиране на работеща в британския парламент рускиня, която е подозирана в шпионаж, съобщи The Sunday Times. Контраразузнаването МІ5 подозира 25-годишната Катя Затуливетер, че е „спящ агент”. Младата жена е помощничка на либералдемократа Майк Хенкок, член на комитета по отбрана в Палатата на общините. Предполага се, че миловидната Затуливетер е спечелила доверието на 64-годишния Хенкок в Страсбург, където той често пътува в командировки на парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

През август британските медии съобщиха, че рускинята е задържана на лондонското летище при завръщане във Великобритания и подробно е разпитана за характера на работата й в апарата на Хенкок, а също и за романа й с някакъв офицер от НАТО.

По информация на The Sunday Times, Затуливетер била арестувана миналата седмица и чака депортиране под стража.

Самият депутат Хенкок отхвърля подозренията по адрес на помощничката си, която е преминала проверка, преди за започне работа в Парламента. „Тя не е руска шпионка. Аз нищо не зная за шпионаж, но на нея е подписан ордер за депортиране. Тя е подала апелация, защото напълно справедливо счита, че нищо лошо не е направила” – разказал Хенкок.

Неназован източник на вестника е заявил, че присъствието на Затуливетер във Великобритания не способства за сигурността на кралството. „Има безпокойство по повод на това до какво тя би могла да получи достъп. Ние възнамеряваме да й покажем вратата” – заявил източникът.

Депортирането на рускинята може да сложи край на затоплянето в отношенията между Русия и Великобритания, отбелязва агенция Agence France-Presse.


Тагове:   англия,   Филчев,   наводниха,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: diavoli
Категория: Лични дневници
Прочетен: 314903
Постинги: 92
Коментари: 233
Гласове: 180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930